Diari Més

Denuncien una discoteca que alertava els clients amb un comandament quan arribava la policia

Al local, a la localitat d'Elx, també hi havia menors consumint alcohol

Imatge d'arxiu d'un vehicle i agents de la policia local d'Elx.

Denuncien una discoteca que alertava els clients amb un comandament quan arribava la policiaPolicia local d'Elx

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una discoteca d'Elx (Alacant) que incomplia les mesures de distància, aforament i ús de màscares ha estat denunciada, a més, per comptar amb un mecanisme que s'acciona amb un comandament a distància per a alertar als clients davant l'arribada de la Policia per a una inspecció.

Segons la Policia Local il·licitana, la discoteca va ser desallotjada divendres passat, sobre les 21.25 hores, per incompliment de les mesures anti-covid-19, així com per una suposada obstrucció a la labor inspectora ja que es creu que aquest mecanisme, que activa unes llums vermelles, podria haver-se usat en ocasions anteriors amb motiu d'inspeccions.

Així mateix, a l'interior del local hi havia menors d'edat que presumptament ingerien begudes alcohòliques, per la qual cosa van ser avisats efectius de la Unitat d'Establiments i Activitats (UEAC).

Segons la Policia Local, el comandament a distància s'accionava quan es detectava l'arribada d'agents perquè els clients adoptessin a temps les mesures previstes contra la covid-19.

tracking