Diari Més

Successos

Mor un jove a Ibiza després de precipitar-se des de les muralles de Dalt Vila

La víctima de 21 anys va caure 20 metres fins a una zona rocosa

Imatge de Dalt Vila, a Ibiza.

Mor un jove a Ibiza després de precipitar-se des de les muralles de Dalt VilaWIKIPEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 21 anys i nacionalitat francesa ha mort aquesta nit a Ibiza després de precipitar-se des d'una altura de 20 metres, des de les muralles de Dalt Vila.

El succés va tenir lloc a les 23.50 hores quan el jove va patir una caiguda des del baluard de Santa Llúcia fins a una zona rocosa situada sota el penya-segat, han informat el Servei d'Atenció Mèdica Urgent 061 i l'Ajuntament de Ibiza.

Des del Consistori han detallat que a les 00.06 hores, el servei del 112 va confirmar que la Policia Nacional havia trobat el cos en la zona de roques i que, a causa de la dificultat d'accedir des de terra, s'havia de realitzar el rescat per mar.

L'embarcació del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil va arribar al lloc a la una de la matinada i va traslladar el cos al port pesquer.

Els agents de la Policia Nacional s'han fet càrrec de la recerca i van ser els primers en arribar on es trobava el precipitat, que estava en companyia d'amics en el moment de la caiguda.

Una ambulància de suport vital avançat es va desplaçar fins al lloc però els sanitaris només van poder cetificar la mort del jove.

tracking