Diari Més

Successos

Detingut un presumpte pederasta per l'agressió sexual a una menor a Estepona

L'home de 34 anys captava a adolescents a les xarxes socials a través de perfils falsos

Imatge d'un vehicle de la Policia Nacional.

policia nacionalPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un presumpte pederasta de 34 anys que captava a adolescents en xarxes socials a través de perfils falsos ha estat detingut per la Policia Nacional a Estepona (Màlaga) per la suposada agressió sexual a una menor dins d'un vehicle.

Els fets apunten a que la víctima va conèixer en una popular xarxa social al presumpte agressor, que es va fer passar per un noi de 22 anys, i que aquest va aconseguir enganyar-la per a conèixer-se personalment, segons ha informat aquest dissabte la Policia en un comunicat.

La recerca es va iniciar arran de la denúncia de la menor a través de l'aplicacióAlertCops, el servei d'alertes que permet informar les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat sobre un acte delictiu.

El presumpte agressor es va citar amb la jove als afores de la localitat i la va convidar a pujar al seu vehicle per a traslladar-la a un descampat on, suposadament, va ser agredida sexualment.

Segons els esbrinaments policials, la menor no va tenir possibilitat de defensar-se al no poder resistir-se davant la corpulència del seu agressor, que mesura gairebé dos metres.

Després de rastrejar la zona on van passar els fets, els policies van localitzar a un home de 34 anys amb les característiques físiques facilitades per la denunciant, així com un cotxe compatible amb les dades aportades.

La víctima va reconèixer al sospitós, per la qual cosa va ser detingut per la seva presumpta responsabilitat en un delicte d'agressió sexual.

Els agents van intervenir el seu telèfon i van trobar fotografies i vídeos de menors nus i en roba interior, en actitud sexual.

En un registre en el domicili de l'arrestat, els policies van intervenir dispositius electrònics, dos ordinadors, diversos telèfons mòbils, així com 15 pots que contenien 680 grams de marihuana, fets pels quals se li atribueixen a més els delictes de tinença de pornografia infantil i tràfic de drogues.

La recerca, coordinada pel Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 d'Estepona, continua oberta davant la possibilitat que existeixin més víctimes.

El detingut suposadament es valia de multitud de perfils falsos en internet per a iniciar converses amb adolescents i oferir-los, una vegada que es guanyava la seva confiança, una trobada física.

tracking