Diari Més

Successos

Detenen a Zaragoza un home que llogava habitacions a dones per a gravar-les despullades

L'home havia col·locat càmeres ocultes a les habitacions de les inquilines i les controlava via wifi

Imatge d'arxiu de la

policia nacional, cotxePolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a Saragossa a un home com a presumpte autor d'un delicte contra la intimitat i un altre de descobriment de secrets per visionar i gravar a dones nues a les quals prèviament llogava una habitació.

Després de la denúncia interposada per una dona, els agents van investigar un habitatge del barri de Delícies on, pel que sembla, aquest home, H.A.C.A., de 54 anys, llogava de manera il·legal tres habitacions a dones estrangeres, informa la Prefectura Superior de Policia.

Allí, mitjançant sofisticats dispositius de vigilància, realitzava visionats i enregistraments de les dones nues, aparentment amb finalitats sexuals.

El presumpte autor havia col·locat càmeres ocultes a les habitacions de les inquilines, en el bany i disposava d'una instal·lació temporitzada col·locada en la televisió d'una altra de les dones que controlava via wifi des del seu mòbil.

La denunciant va descobrir les càmeres setmanes abans per una antiga companya de pis que li va explicar que aquest home havia instal·lat aparells d'enregistrament per tota la casa, però no es va atrevir a denunciar-lo, ja que en aquell moment es trobava en situació irregular a Espanya.

Una vegada regularitzada la seva situació administrativa, la víctima es va encarar amb l'amo, que li va arribar a oferir diners perquè no li denunciés i a dir-li que «aquesta ximpleria la podien arreglar amistosament entre ells».

Davant la negativa de la perjudicada, l'home es va posar molt agressiu i ràpidament va anar a arrencar totes les càmeres del pis, marxant-se amb dues bosses de grans dimensions que contenien els aparells d'enregistrament.

Després d'avisar al 091 el passat 30 d'abril, l'operatiu policial va poder comprovar que hi havia nombrosos forats en la paret i sostres, en els llocs que la víctima els anava indicant que havien estat instal·lats els dispositius.

Els agents van esperar el retorn del presumpte autor en el portal de l'habitatge, que va arribar 10 minuts després, quan va ser detingut i traslladat a dependències policials.

El Grup de Policia Judicial de Delícies va realitzar una entrada en el citat domicili en la qual va intervenir un rellotge espia amb càmera instal·lada al televisor de la víctima.

Després de posar-ho a la disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia, va ser posat en llibertat amb l'obligació de presentar-se davant l'autoritat judicial quan sigui requerit.

tracking