Diari Més

Successos

Condemnen a un infermer que va abusar d'una companya a l'hospital on treballaven a Sevilla

L'home evita la presó i pagarà una multa de 1.620 euros i una indemnització de 10.000 euros

Hospital Ramón y Cajal de Madrid.

Hospital Ramón y Cajal de MadridEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un infermer ha estat condemnat per abusar d'una companya a la qual estava donant un massatge en una sala de l'hospital on treballaven, encara que evitarà la presó en acordar amb la Fiscalia que la seva pena es redueixi al pagament d'una multa de 1.620 euros i una indemnització de 10.000 euros.

Així ho ha sentenciat la Secció Quarta de l'Audiència Provincial de Sevilla després que el Ministeri Públic, que inicialment demanava dos anys de presó per a J.S.RD per un delicte d'agressió sexual, aconseguís una conformitat amb la defensa abans de la celebració del judici, el 4 de maig.

El pacte va consistir a rebaixar la qualificació i deixar el delicte en abusos sexuals en acceptar les acusacions que no va haver-hi violència ni intimidació en l'actuació del processament, segons han informat fonts del cas a Efe.

Els fets van ocórrer sobre les sis de la tarda de l'11 de febrer de 2018 quan l'acusat, de 43 anys, estava treballant en la planta de ginecologia i obstetrícia de l'hospital VergeMacarenade Sevilla i va coincidir en el torn amb la víctima.

La jove es queixava que li feia mal l'esquena a conseqüència d'una hèrnia de disc, així que el processament «es va oferir a donar-li un massatge», segons recull la sentència.

Ella va accedir, es va tendir en una llitera d'una sala de postpart i es va pujar la part superior del pijama-uniforme.

L'infermerlemasajeóla zona lumbar però en un moment donat, «amb ànim libidinós», va descordar el seu sostenidor i li va agafar els pits, davant la qual cosa la víctima li va dir «que no pretenia això i que la deixés».

La sanitària es va aixecar de la llitera i va voler sortir de l'estada, que estava tancada, però el seu company de treball es va col·locar darrere d'ella, la va agafar pel coll «sense estrènyer» i va tornar a ficar una mà «per sota de la seva roba» al mateix temps que li «panteixava en l'oïda».

La víctima va tornar a reaccionar «alçant la veu i plorant», la qual cosa va fer que l'encausat «desistís de la seva obstinació i marxés».

L'hospital va obrir un expedient disciplinari per aquests fets abans que la Fiscalia intervingués i denunciés a l'acusat davant un jutjat de Sevilla.

tracking