Diari Més

Sucessos

Detingut un zelador d'un hospital de Madrid per violar una jove ingressada

Els fets haurien ocorregut durant les matinades del 29 d'abril i de l'1 de maig  

Hospital Ramón y Cajal de Madrid.

Hospital Ramón y Cajal de MadridEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut un zelador de l'Hospital Ramón y Cajal de Madrid per suposades agressions sexuals a una jove de 18 anys que estava ingressada a la Unitat de Psiquiatria a la qual es va acostar oferint-li cocaïna i tabac.

Els fets haurien ocorregut durant les matinades del dijous 29 d'abril i del dissabte 1 de maig després que el treballador del centre sanitari, espanyol de 36 anys, portés diversos dies voltant a la noia, que porta tres setmanes ingressada.

Els treballadors del centre van donar la veu d'alarma el dissabte en trobar un encenedor a l'habitació de la jove, la qual cosa va despertar les seves sospites.

Aquest mateix dia la pacient va assegurar que l'home li oferia substancies estupefaents i l'obligava a realitzar actes de naturalesa sexual, segons informa El Mundo i han confirmat a EFE fonts policials.

L'Hospital Ramón y Cajal va denunciar els fets davant la Policia Nacional i els agents de la Unitat d'Atenció a la Família i Dona (UFAM)van detenir al presumpte responsable el dilluns 3 de maig a les quatre de la tarda.

tracking