Diari Més

Quatre detinguts per lligar de mans i robar a una anciana fent-se passar per policies

Els fets van passar a Toledo

L'home està en perfecte estat, però desitjant mantenir en l'anonimat de la localització

La Guàrdia Civil localitza a un home del qual els seus familiars no sabien res des de fa 10 anys

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut a quatre homes, d'entre 18 i 39 anys, per robar, emmordassar i emmanillar a una dona de 75 anys en el seu domicili de la localitat toledana del Carpio de Tajo, en la qual van entrar fent-se passar per policies.

Segons va informar aquest dijous la Guàrdia Civil, la dona va haver de ser ingressada a l'Hospital Verge de la Salut de Toledo amb problemes coronaris a conseqüència d'aquest fet.

El succés va tenir lloc el passat dia 20 quan en la Central Operativa de Serveis (COS) de la Guàrdia Civil es va rebre una trucada informant que diverses persones acabaven de cometre un robatori en un habitatge del Carpio de Tajo.

La víctima era una dona de 75 anys que es trobava sola en el seu domicili quan diverses persones que es van identificar com a policies es van guanyar la seva confiança per a accedir-hi.

Una vegada dins de la casa, la van emmordassar, van lligar de peus i mans, i després la van anar portant per les diferents estades de la casa per a obligar-la a dir on hi havia joies o diners.

Pocs minuts després, la patrulla que va acudir al lloc dels fets va detenir la marxa d'un vehicle les característiques del qual coincidien amb les de l'utilitzat en la fugida, i van identificar als seus quatre ocupants, tots homes i tres d'ells amb nombrosos antecedents delictius.

Els agents van inspeccionar l'interior del vehicle, on van trobar diners i les joies sostretes.

Els quatre individus van ser traslladats a les dependències de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Torrijos on es van instruir les corresponents diligències pels delictes de robatori amb violència i intimidació, detenció il·legal i usurpació de funcions públiques.

Els detinguts han passat a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Guàrdia de Torrijos.

tracking