Diari Més

Policial

Detingut per retenir i segrestar a la seva exparella per evitar que avortés

Té antecedents per violència masclista i assetjava a la dona perquè volia reprendre la relació

Dos agents de la Policia Municipal de Madrid.

L'avís dels veïns a la Policia davant els lladrucs d'un gos salva la vida a un malalt de Covid-19 a Madrid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a Madrid a un home que va segrestar i va retenir durant diverses hores a la seva exparella en un polígon industrial per evitar que acudís a una clínica per avortar.

El succés va ocórrer dilluns passat al matí quan la dona, de40anys i de nacionalitat peruana, es dirigia a una clínica per avortar, situada al número 135 del carrer de Toledo de Madrid, segons ha avançat Telemadrid i hanconfirmat fontspolicials a Efe.

La seva exparella, el pare delnadó, va anar fins al lloc i es va iniciar una discussió entre tots dos. Aquest home, de nacionalitat espanyola de30anys, té antecedents per violència masclista sobre aquesta dona a la qual assetjava perquè volia reprendre la relació.

Desprésel detingut va fer entrar a la força a la seva furgoneta a la dona i la va portar a un polígon industrial, on la va retenir durant diverses hores.

Allí li va treure labossa, per sostreure el seu telèfon mòbil i evitar que truqués a la Policia, i li va trencar tota la documentació que tenia per a poder realitzar l'avortament.

Després de diverses hores de súpliques a les quatre de la tarda l'home va accedir a alliberar la dona, a la qual va deixar al carrer de Toledo, peròja va ser impossible que realitzés l'avortament, ja queno disposava dela documentació.

tracking