Diari Més

Successos

Demanen 15 anys de presó per un home acusat per escanyar a la seva mare i després trossejar i menjar-se les restes del cadàver

Els fets van tenir lloc el 2019 quan convivien a Madrid

Imatge de l'Audiència Nacional a Madrid.

Imatge de l'Audiència Nacional a Madrid.Google

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia demana en les seves conclusions provisionals quinze anys i cinc mesos de presó per a un home acusat d'escanyar a la seva mare, trossejar el cadàver i menjar-se les seves restes el 2019 en el domicili en el qual convivien a Madrid.

L'acusat, A.S.G., que es troba a la presó provisional des del 23 de febrer de 2019, s'asseurà en la banqueta de l'Audiència Provincial de Madrid com a presumpte autor dels delictes d'homicidi i profanació de cadàvers pel que a més de la referida pena de presó el Ministeri Públic reclama que indemnitzi en 90.000 euros al seu germà.

En el seu escrit d'acusació el fiscal relata que a principis de 2019 l'acusat vivia amb la seva progenitora en un domicili de Madrid, on a la finals de gener o en els primers dies de febrer va discutir amb ella.

Afegeix que després d'un enfrontament verbal es va dirigir a ella subjectant-la del coll i amb el propòsit de posar fi a la seva vida li va pressionar fortament amb les seves mans fins a escanyar-la i causar-li la mort per asfíxia.

A continuació l'acusat va traslladar el cadàver fins al dormitori de l'habitatge i el va col·locar sobre el llit «amb el propòsit d'anar fent desaparèixer el seu cos», per a això va procedir al seu esquarterament emprant una serra de fuster i dos ganivets de cuina que tenia a la casa.

Una vegada trossejat el cos l'acusat es va anar alimentant a vegades durant uns quinze dies de restes cadavèriques, «guardant alguns en diversos recipients de plàstic per l'habitatge i a l'interior de la nevera i llançant uns altres a les escombraries dins de bosses de plàstic», sempre segons el relat de la Fiscalia.

tracking