Diari Més

Ferida amb traumatisme cranial i facial una agent de Policia agredida per un detingut

La va empentar i va clavar-li cops de puny i puntades de peu

Els fets van tenir lloc el passat dijous a un barri de Cadis

La Policia Nacional irromp en un pis equivocat en una operació i immobilitza a la seva habitantCNP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una agent de la Policia Nacional es troba ferida amb traumatisme cranial i facial després de ser suposadament agredida per un detingut quan aquest dimecres es disposava a introduir-lo en la seva cel·la en el complex policial de Sapadors de València, segons van informar fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) i de la Prefectura Superior de Policia.

L'agent, de 32 anys, va ser traslladada a l'Hospital La Fe de València, on es troba en observació i a l'espera d'avaluació per a determinar si ha de ser sotmesa a una intervenció quirúrgica de la mandíbula.

Els fets van succeir sobre les 10.15 hores d'aquest dimecres quan l'agent es disposava a reingressar en la seva cel·la a un detingut, moment en el qual aquesta persona suposadament li va propinar una empenta i la va agredir amb puntades i cops de puny.

Davant l'agressió, es va donar avís al CICU perquè assistís a l'agent. Fins al lloc es va mobilitzar una unitat de Suport Vital Avançat, l'equip sanitari del qual va assistir a la víctima per traumatisme cranioencefàlic i facial i la va traslladar a la Fe.

El presumpte agressor, de 35 anys i natural de Guinea Bisáu, havia estat detingut aquest mateix dimarts en el districte de Trànsits de València i traslladat a la Comissaria de Sapadors per suposadament haver participat en una altra agressió succeïda el passat 8 d'abril, en el qual van fracturar la mandíbula a un altre home.

Al detingut se'l va arrestar com a presumpte autor d'un delicte de lesions i després de l'agressió de dimecres, se'l va tornar a detenir per l'atac a la policia, segons la Prefectura.

tracking