Diari Més

Policial

Detinguda per distribuir imatges de la seva filla menor d'edat a una xarxa d'abús sexual infantil a internet

La Policia Nacional ha detingut a dotze persones en una operació en diverses províncies de l'Estat

Imatge d'arxiu de la

policia nacional, cotxePolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a dotze persones per posseir i distribuir material d'abús sexual infantil a través d'internet en una operació a les províncies d'Alacant, Almeria, Barcelona, Madrid, Pontevedra i Valladolid.

Entre elles es troba una dona, arrestada a Almeria, que enviava imatges amb connotacions sexuals de la seva pròpia filla, menor d'edat, a un detingut a Barcelona a través d'una aplicació missatgeria instantània, informa la Direcció General de la Policia.

Els agents han intervingut catorze telèfons mòbils, tres ordinadors portàtils, nou discos durs, dues tauletes i vint-i-quatre CD.

Les perquisicions van començar quan l'Ambaixada dels Estats Units a Espanya va remetre informació relativa a diverses recerques dutes a terme pel Centre Nacional per Menors Desapareguts i Explotats d'aquest país sobre la presumpta comissió de delictes de prostitució i corrupció de menors.

En aquesta informació s'alertava de fets constitutius de delictes de possessió i distribució de material d'abús sexual infantil a través d'internet a Espanya.

Després de diverses gestions agents especialitzats van aconseguir la identificació de dotze usuaris d'una web per distribuir material d'explotació sexual, que van ser detinguts, quatre d'ells a la província de Barcelona, dues en les d'Alacant, Almeria i Madrid i un en les de Pontevedra i Valladolid.

tracking