Diari Més

Amenaçat de mort un policia per demanar-li que es posés bé la mascareta

L'home va acabar detingut

Una mascareta mal posada.

Amenaçat de mort un policia per demanar-li que es posés bé la mascaretaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un jove de 19 anys que va amenaçar de mort a un policia després que ell i el seu company li indiquessin que havia de col·locar-se correctament la mascareta.

Segons ha informat la Policia en un comunicat, els fets van succeir sobre dos quarts de vuit de la tarda, quan els policies, de patrulla en el districte d'Exposició, van veure a dos joves que portaven la màscara baixada i els van indicar que la hi col·loquessin correctament i que s'identifiquessin.

Un d'ells va respondre: «No me la poso perquè no em surt dels collons. Posa-te-la tu, subnormal», mentre que l'altre, en actitud violenta, també insultava a la patrulla dient-los «pallassos», «fanfarrons de merda» i «subnormales».

Davant d'aquesta actitud, els policies els van informar que anaven a ser proposats per a sanció per no portar la mascareta i per falta de respecte, a què els homes van contestar novament «de manera irrespectuosa».

Finalment, abans d'abandonar el lloc, un dels joves es va dirigir a un dels agents, al qual pel que sembla coneix de vista per haver-se criat en aquest barri, i li va dir: «Quan t'enxampem pel carrer et rebentarem, t'hem de matar, carallot».

Aquest jove, amb antecedents policials, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces i ha passat ja a disposició judicial.

tracking