Diari Més

Successos

Un nen de tres anys mata al seu germà de vuit mesos amb una pistola que va trobar a casa als Estats Units

Hi havia quatre adults a la casa quan es va produir el tret, i no van avisar a la Policia

Reacccions després del succés a Houston, Texas.

Un nen de tres anys mata al seu germà de vuit mesos amb una pistola que va trobar a casaKTRK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nen de tres anys d'edat presumptament va disparar i va matar al seu germà petit després de trobar una arma de foc dins de la seva casa a Texas, ha revelat la policia de la zona.

Tal com recull The Sun, el nen va disparar al bebè, de vuit mesos d'edat, en l'abdomen el divendres al matí en un apartament a la ciutat de Houston, van dir els policies.

Després del tiroteig, el bebè va ser traslladat en automòbil a l'hospital pels adults que també es trobaven a la casa en aquest moment. La subdirectora del Departament de Policia de Houston,WendyBaimbridge, va dir que hi havia quatre adults dins de l'apartament quan van disparar al bebè.

Cap dels adults va telefonar al 911, va dir, i va agregar que va ser el personal del Memorial HermannMemorialCityMedicalCenterva telefonar a la Policia.

Els investigadors inicialment van tenir problemes per a trobar l'arma abans que fos trobada dins del vehicle utilitzat per a portar al bebè al centre mèdic, diuen els informes policials.

Baimbridgeva dir en declaracions als mitjans de comunicació: «Va ser només una ferida de bala en l'abdomen i, lamentablement, el petit ha mort».

«Només vull aprofitar aquest moment i suplicar als pares i tutors que no permetin que ningú a la casa pugui accedir a les seves armes de foc. Guardin-les sota clau. Hi ha coses que pots fer perquè aquesta arma sigui segura», va dir la portaveu.

tracking