Diari Més

Successos

Tres detinguts per falsejar ruletes electròniques en salons de joc de Madrid

Les tres persones haurien defraudat més de 60.000 euros en 19 salons de joc

Imatge d'una ruleta.

publicitat apostes, ruletaPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut a tres persones sospitoses d'haver defraudat més de 60.000 euros després de falsejar ruletes electròniques en almenys 19 salons de joc de Madrid.

Segons informa la Policia en un comunicat, la recerca va començar després de la denúncia del responsable d'un establiment de la capital en la qual alertava de la detecció d'una inusual pèrdua econòmica en la ruleta electrònica.

En la denúncia s'aportava un informe detallat de diversos salons que regentava on tenia les mateixes sospites i la Policia va detectar fets similars en un bingo també situat a Madrid.

Els investigadors van poder comprovar que algunes de les persones que havien acudit a les sales de joc en els dies de les importants pèrdues econòmiques eren les mateixes i després van identificar el seu «modus operandi», que es basava en un hàbil sistema d'equilibris, apunta la Policia.

Mentre distreien a l'encarregat del saló, els sospitosos anul·laven l'alarma de la màquina i movien la cúpula de la ruleta, de manera que ho bola caigués en el número que triaven.

Després de detectar el seu mètode d'actuació, els agents es van posar en contacte amb els responsables de les diferents sales de joc de tot el territori nacional per a saber si havien detectat fets similars i van obtenir una resposta negativa, per la qual cosa es va determinar que el grup criminal només havia actuat en la Comunitat de Madrid.

Segons apunta la Policia, la localització dels sospitosos va ser complicada, perquè solien abandonar habitualment el territori espanyol per a desplaçar-se al Marroc i, quan es trobaven a Espanya, canviaven de domicili habitualment.

Finalment van aconseguir localitzar i detenir a tres persones pertanyents al grup quan abandonaven un saló de joc i van intervenir un vehicle.

L'operació continua oberta a l'espera de noves detencions.

tracking