Diari Més

Successos

Un gos mor devorat després de caure per accident en el recinte dels llops d'un zoo

Els fets van ocórrer en un parc zoològic de Xinjiang, a la Xina

La manada de llops, després d'assassinar al gos.

Un gos mor devorat després de caure per accident en el recinte dels llops d'un zooYoutube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un gos mascota va ser atacat i devorat per un ramat de llops després que el seu amo el deixés caure accidentalment en un recinte en un zoològic xinès, recull el diari The Sun.

El terrible moment va ser capturat en un vídeo, que mostra als animals famolencs mutilar al gos indefens. L'incident va tenir lloc el dilluns en elWildWolfValley, prop deChangi, en el nord deXinjiang.

L'espectador que va gravar el vídeo va dir que l'amo de la mascota estava sostenint al seu petit gos i observant als llops des d'una plataforma d'observació. Va ser llavors quan el cadell va relliscar i va caure sobre el ramat de llops.

Les imatges mostren a set llops apinyant-se al voltant del gos. Comencen a mutilar a la mascota, impossibilitant la seva fuita. Després, els llops permeten que un membre del ramat s'escapi amb el gos mort entre les seves gargamelles, mentre els altres ho segueixen.

Mentre dura l'escena s'escolta els espectadors cridar en estat de xoc quan observen com es produeix l'atac.

Els mitjans locals van dir que el gos va morir en l'atac, però no van revelar si el cos va ser recuperat o menjat abans que pogués ser retirat. El gos era unshichon, un encreuament entre unshihtzui unbichónfrise, segons el lloc de notíciesBaidu.

tracking