Diari Més

Policial

Dos nens de 12 i 16 anys venien droga a casa seva a Sevilla

Pertanyien a un clan familiar responsable de la venda de substàncies il·lícites

L'home està en perfecte estat, però desitjant mantenir en l'anonimat de la localització

La Guàrdia Civil localitza a un home del qual els seus familiars no sabien res des de fa 10 anys

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha desmantellat a la localitat sevillana de San José de laRinconadauna plantació de marihuana i dos punts de venda de cocaïna i heroïna, en un dels quals, i en absència dels pares, els seus fills de 12 i 16 anys venien la droga; l'altre punt se situava prop d'un institut d'Educació Secundària.

Segons un comunicat de l'institut armat, els agents han detingut a cinc persones, tres homes i dues dones d'entre 33 i 63 anys, veïns de San José de laRinconada, com a presumptes autors de delictes contra la salut pública, tràfic de drogues, cultiu i elaboració de drogues, pertinença a organització criminal i defraudació de fluid elèctric.

També s'ha localitzat, en una finca de Carmona pertanyent al líder del grup, una plantació d'interior (indoor)amb 1.508 plantes de marihuana i armes amb les quals van amenaçar als agents.

El mes de juny passat, guàrdies civils pertanyents a l'Àrea de Recerca de laRinconadavan iniciar una investigació després d'apreciar-se un augment de consumidors de l'anomenat 'rebujito', una mescla d'heroïna amb cocaïna.

Els agents van constatar l'existència d'un clan familiar responsable de la venda de les substàncies il·lícites des de dos habitatges de San José de laRinconada, una del líder de l'organització i la seva dona, i una altra pertanyent a una tercera persona que venia la droga que li subministrava el líder.

També van comprovar que quan aquest matrimoni es trobava absent del domicili, utilitzava als seus fills de 12 i 16 anys per vendre la droga als consumidors.

En els registres dels dos immobles on presumptament es realitzava la venda de drogues es van trobar 55 dosi d'una mescla d'heroïna i cocaïna disposades per a la venda, 5,5 grams d'heroïna, 8,5 grams d'haixix, i es van confiscar dues balances de precisió, una llibreta amb anotacions de deutes de compradors, 4.942 euros en efectiu i utensilis per a la realització de dosi de cocaïna i heroïna.

Un tercer registre es va realitzar en una finca de Carmona, on es va intervenir una escopeta de caça del calibre 12 amb la numeració d'identificació llimada, arma amb la qual un dels detinguts va fer front a la Guàrdia Civil, sent neutralitzat sense majors conseqüències, així com cinc carabines d'aire comprimit, una pistola simulada de salva, 136 cartutxos amb projectils d'escopeta i nombrosos objectes, entre altres útils.

El jutge va decretar per als detinguts presó provisional comunicada i sense fiança.

tracking