Diari Més

Successos

Mor una estudiant d'intercanvi de 16 anys en un accident mentre feia 'botellón'

La jove es va precipitar des d'una altura d'uns cinc metres

Un cotxe de la policia de Granada

Clausuren un bar de Granada amb música en directe i excés d'aforamentCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una noia irlandesa de 16 anys que participava a Granada en un programa d'intercanvi d'estudiants ha mort al no poder superar les ferides que li va causar l'accident que va patir el passat 19 de març, quan va caure prop de la Fuente del Avellano després d'assistir a un 'botellón' amb nes amigues.

Segons han confirmat a Efe fonts pròximes a la víctima, la noia, que estava ingressada a l'Hospital deNeurotraumatologíadel Virgen de las Nieves de Granada, va morir el dijous passat.

Les seves restes mortals ja han estat traslladats a Dublín, la seva ciutat natal, segons publica aquest dimecres el diari Ideal, que informa que la jove s'havia desplaçat a Granada en estar inscrita en un programa d'intercanvi que, quan va ocórrer l'accident, ja havia acabat, si bé va haver de quedar-se pel que sembla a causa de les restriccions derivades de la pandèmia del coronavirus.

Els fets van ocórrer la nit del passat 19 de març, quan un grup de joves, entre elles la morta, tornaven a la ciutat després d'haver participat en un petit 'botellón' prop de la Fuente del Avellano, una zona boscosa i allunyada del nucli urbà de Granada.

Per causes que es desconeixen, la jove es va precipitar des d'una altura d'uns cinc metres, la qual cosa li va causar lesions greus que no ha pogut superar.

tracking