Diari Més

Policial

A presó una dona que utilitzava al seu fill menor per vendre cocaïna a Màlaga

Els agents van intervenir al registre de la casa 14 grams de cocaïna en roca i 820 euros

Imatge dels objectes intervinguts.

A presó una dona que utilitzava al seu fill menor per vendre cocaïna a MàlagaPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona espanyola de38anys que suposadament es valia del seu fill menor d'edat per a la venda de cocaïna a Màlaga capital ha ingressat a la presó per ordre judicial després de ser detinguda per la Policia Nacional.

La detenció d'aquesta dona i del seu fill menor -que ha estat posat en llibertat amb càrrecs per part de la Fiscalia de Menors-, es va dur a terme quan els agents van desarticular un punt de venda de droga en una casa de laPalmilla, segons ha informat aquest dimarts la Policia en un comunicat.

Al domicili vivia una dona que acabava de complir una condemna de set anys de presó per un delicte de tràfic de drogues, i que actualment es trobava en règim de tercer grau.

Els investigadors van comprovar que la dona actuava a la via pública, on contactava amb els compradors, als quals acompanyava fins al seu domicili, on un dels seus fills, menor d'edat, s'encarregava de la venda de lespaperines.

Segons les perquisicions, les transaccions de droga per diners es realitzaven al passadís comunitari, sense que els clients accedissin a l'habitatge.

Els agents van intervenir al registre de la casa 14 grams de cocaïna en roca i 820 euros, entre altres efectes, i van detenir a la dona que estava al capdavant del negoci i al seu fill menor d'edat, al qual li constava a més una ordre judicial de crida i cerca.

tracking