Diari Més

A presó per colpejar a la seva exparella amb una barra de ferro al cap

L'home tenia una ordre d'allunyament

El Jutjat de Bande.

A presó per colpejar la seva exparella amb una barra de ferro al capGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jutge ha enviat a presó un home de 42 anys acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa per atacar la seva exparella amb un objecte metàl·lic, causant-li una ferida que va obligar que els serveis mèdics l'atenguessin.

Els fets van tenir lloc el passat dijous a Galícia, dia en el qual ambdós es trobaven junts, encara que no es coneixen els motius del perquè. Van començar a discutir, l'acusat hauria insultat a la víctima, amenaçant amb matar-la i la va acabar colpejant amb una barra de ferro.

Segons la víctima, l'objecte era similar a una katana que l'acusat hauria fabricat feia algun temps enrere i que tenia penjada a la paret, per decorar-la.

La dona va poder acudir al centre mèdic, on els metges van determinar que tenia una ferida de cinc centímetres i, hores després, va rebre l'alta.
L'home, després de ser detingut, va ser posat a disposició judicial de la magistrada del jutjat de primera instància i instrucció de Bande.

Tant el jutjat com la policia també investigaran ara els motius pels quals l'acusat estava en companyia de la víctima, tot i que hi havia una ordre d'allunyament.

tracking