Diari Més

Successos

Li demanen 23 anys per ficar medicació en batuts per abusar d'una nena de 7 anys a Alacant

Els agents van localitzar comprimits de la medicació usada en els batuts, a més de 340 arxius de contingut pedòfil entre els quals es trobaven els vídeos de la víctima.

Imatge d'un batut.

Li demanen 23 anys per ficar medicació en batuts per a abusar d'una nena de 7 anys a AlacantPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia demana 23 anys de presó per a un home acusat d'abusar sexualment i gravar a una nena de 7 anys, amiga de la seva filla i a la qual donava batuts de fruites amb forta medicació per a facilitar els seus propòsits.

Segons el Tribunal Superior de Justícia valencià (TSJCV), el Ministeri Públic considera provat que l'home barrejavaLorazepaniPlacinoralen els batuts durant un període de temps que va començar quan la víctima tenia 7 anys.

La menor es quedava a vegades a dormir en l'habitatge de vacances del processament, a la província d'Alacant, la qual cosa aprofitava l'home per a abusar d'ella i gravar-lo en vídeo.

En el registre domiciliari, els agents van localitzar comprimits de la medicació usada en els batuts, a més de 340 arxius de contingut pedòfil entre els quals es trobaven els vídeos de la víctima.

El judici per aquests fets està previst per a dimecres que ve a partir de les 10 hores en la Secció Primera de l'Audiència Provincial d'Alacant.

tracking