Diari Més

«Puc entendre per què la gent se suïcida»

Una jugadora explica el calvari després que es filtressin fotografies íntimes seves

Leigh Nicol.

«Puc entendre per què la gent se suïcida»Instagram

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jugadora del Crystal Palace Leigh Nicol ha relatat en una entrevista a Sky Sports el calvari que va sofrir en 2019 quan, amb tot just 18 anys, va ser avisada que unes fotos seves intimes havien estat robades i publicades en una pàgina web per a adults, tal com ha recollit 20 Minutos.

En aquells mesos, Nicol jugava a les categories inferiors de la selecció d'Escòcia i l'episodi va fer fins i tot que perillés la seva carrera futbolística.

«No volien que el meu nom s'identifiqués amb el seu club i amb la seva marca», explica la jove, sobre diversos equips que van rebutjar el seu fitxatge després de conèixer el problema de les fotos.

La situació va portar a la jugadora a enfonsar-se en una profunda depressió: «Puc entendre per què la gent se suïcida per coses com aquesta perquè jo no sé com vaig aconseguir superar-ho», comenta.

Per sort, Leigh va demanar ajuda i va aconseguir superar la seva malaltia: «Va ser necessari un canvi de perspectiva i envoltar-me de la gent adequada. Sense ells estic segura que tot seria diferent».

Encara que, això sí, assegura que encara avui dia rep comentaris sobre aquest tema: «Encara rebo comentaris. Almenys un per nit. És frustrant que em reconeguin només per això».

tracking