Diari Més

Successos

Un 'youtuber' acaba hospitalitzat després de disparar-se accidentalment al cap

WhistlinDiesel disparava contra unes plaques d'acer amb projectils del calibre 50, quan un d'ells li va rebotar

Imatge del 'youtuber' WhistlinDiesel, ferit al cap.

Un 'youtuber' acaba hospitalitzat després de disparar-se accidentalment al capInstagram

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ElyoutuberestatunidencWhistlinDieselha tornat a néixer després quees disparés al cap per accidentquan manejava una arma de foc,seguninforma20minutos.

Elvlogger, que compta amb 1,75 milions de seguidors, estava disparant contra plaques de metall ambuna pistola del calibre 50des de només 1,2 metres de distància, quan una de les bales va rebotar i es va incrustar en el seu front.

El jove, de 22 anys, va informar els seguidors de la seva situació aquest dijous amb unselfieimmediatament després de l'accident, ambel rostre cobert de sang.

«No estic segur de com estic viu»,va escriure. «Em va impactar una bala de calibre 50 que va rebotar des de 4 peus (1,2 metres) de distància directament en el meu front», va dir.

«Estic bé, només estanfent alguns escànersper a assegurar-se que no tinc més inflamació que un embalum de dues polzades (5 cm) en el front i el recobriment de coure sota la pell», va afegir.

«Literalment sé el que se sent en rebreun tret d'un calibre 50al cap», va agregar.

Hores després, va actualitzar la informació als seus seguidors amb una foto des del seu llit a l'hospital, que mostra el forat considerablejust damunt de la conca de l'ull. Una segona foto mostra l'enorme casquet i la bala arrugada que havia ferit.

«Mires la vida de manera una mica diferent quan prems el gallet del teu calibre 50 i el teu cap se sacseja i comença a degotar més enllà dels teus ulls», va reflexionar. «Vaig aixecar la mà i vaig sentir que el metall sobresortia igairebé em vaig desmaiar», va afegir.

«Em van fer una tomografia computada per a estar segurs i diuen que el meu crani no està trencat, així quetornem a la pràctica de tir!!!», va dir després.

WhistlinDiesel, el nom real del qual ésCodyDetwiler, sol pujar vídeos d'acrobàcies que involucren camions grans o armes de gran calibre.

tracking