Diari Més

Successos

Detingut per assetjar a una dona per xarxes per a mantenir relació sentimental

La Policia Nacional arresta a l'home de 23 anys a Granada pel delicte d'assetjament reiterat

Imatge d'arxiu de la

policia nacional, cotxePolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut a Granada a un home de 23 anys com a presumpte responsable d'un delicte d'assetjament reiterat contra una dona a la qual insistentment escrivia per a mantenir una relació sentimental i provocar trobades aparentment fortuïtes que van fer canviar la rutina de la víctima.

La dona va arribar a sofrir un estat d'ansietat que va requerir medicació, derivat dels seus insistents missatges per a trobar-se amb l'ara arrestat, que enviava els textos a través de diferents comptes que eren bloquejades quan ella el reconeixia, ha informat la Policia en un comunicat.

Des del passat estiu la víctima venia sofrint aquesta situació que va denunciar davant la Policia, després que el detingut creés més d'una vintena de comptes diferents en diverses xarxes socials per a mantenir el contacte, amb la intenció de provocar trobades personals amb la dona, a la qual no coneixia personalment.

La resposta era bloquejar els comptes quan tenia coneixement que la persona que es trobava darrere era el seu presumpte assetjador, que li enviava converses unilaterals en les quals li deia incongruències i li feia saber del seu interès a mantenir una relació sentimental.

La preocupació de la dona es va veure augmentada quan va provocar trobades personals en diferents llocs que sol freqüentar, aparentment fortuïts, que van evidenciar que coneixia els seus horaris i rutines diàries.

Un familiar d'ella, que coneixia de vista a l'home, va arribar a parlar amb ell per a intentar que deposés la seva actitud i acabar amb la situació, però no va obtenir el resultat desitjat i l'assetjament va continuar.

Aquesta situació va portar a la dona a un estat d'inseguretat i intranquil·litat, amb episodis d'ansietat que van requerir medicació i es va veure obligada a diverses les seves rutines diàries i a desinstal·lar totes les xarxes socials durant diverses setmanes, però quan va tornar a instal·lar-les, l'assetjament va continuar.

Com a resultat de la recerca, s'ha identificat al presumpte assetjador, un home espanyol de 23 anys que ja ha estat detingut.

tracking