Diari Més

Policial

Investigat per col·locar una càmera de vídeo al lavabo de casa d'una amiga

L'home volia veure-la nua

Imatge d'arxiu d'un agent de la guàrdia civil

guàrdia civilGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil investiga a un home de El Paso (La Palma) que presumptament va col·locar d'amagat una càmera de vídeo al bany de l'habitatge d'una amiga amb l'objectiu de veure-la nua.

Pel que sembla l'home, de 41 anys, va col·locar la càmera de vídeo al sostre del bany amb cinta a doble cara i el dispositiu tenia un sensor que li permetia activar-se només amb el moviment, ha informat la Guàrdia Civil aquest divendres en un comunicat.

L'home està sent investigat com a presumpte autor d'un delicte contra la intimitat, el dret a la pròpia imatge i la inviolabilitat del domicili.

Pel que sembla a la víctima li va estranyar que el seu amic la visités cada dia i que, a més, sempre li demanava anar al bany, la qual cosa va aixecar les seves sospites. Per això, va decidir revisar la seva pròpia casa per si el seu amic estava amagant alguna cosa i així va ser com va trobar la càmera de vídeo perfectament col·locada amb cinta a doble cara perquè quedés ben enganxada al sostre del bany i s'activés amb el moviment, la llum vermella de l'activació també s'havia encarregat de tapar perfectament.

Quan la víctima va posar els presumptes fets delictius en coneixement de la Guàrdia Civil, els agents van iniciar una recerca amb l'objectiu d'obtenir proves contundents de la suposada autoria de l'ara investigat, i després de realitzar les gestions oportunes van aconseguir indicis suficients.

Finalment, l'investigat va reconèixer voluntàriament davant els agents i el seu advocat, haver col·locat sense que la seva amiga ho sabés, la càmera de vídeo al bany de l'habitatge per aconseguir veure-la nua.

Les diligències instruïdes han estat remeses al Jutjat d'Instrucció núm. 2 de Los Llanos de Aridane.

tracking