Diari Més

Policial

Fingeix una ensopegada i li roba els diners de la pensió a un octogenari

Li va furtar, amb gran habilitat, la cartilla amb els diners a la sortida del banc

Imatge d'arxiu de la

policia nacional, cotxePolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut a Màlaga a una dona de47anys i nacionalitat espanyola per la seva presumpta responsabilitat en la sostracció de 1.600 euros que eren la pensió de la víctima, un home octogenari acabava de treure els diners del banc.

Així, segons les investigacions, la dona s'hauria acostat a la víctima i, fingint una ensopegada, li va furtar, amb gran habilitat, la cartilla amb els diners. Seguidament, li va passar els diners a una companya que va abandonar ràpidament el lloc.

Agents de la Comissaria del Districte Nord van iniciar, el mes de novembre, una recerca arran de la denúncia presentada per un ciutadà que havia estat víctima d'un furt a la sortida d'una entitat bancària, han informat des de la Comissaria provincial.

Segons les manifestacions del perjudicat, un home octogenari que havia anat a retirar els diners de la seva pensió, havia ensopegat amb una dona i, posteriorment, es va adonar que li havien sostret la cartilla bancària i els diners que acabava de treure.

Les gestions practicades van portar als investigadors a la identificació i localització de la presumpta autora dels fets, que s'hauria valgut d'una manta com si fos una crossa per a sostreure-li, amb gran habilitat i de l'interior de la jaqueta, la llibreta bancària amb els diners retirats.

Suposadament, aquesta dona hauria fet lliurament del botí a una altra companya que l'esperava a l'interior de l'entitat, a la qual també s'ha identificat, estant pendent de localització, han apuntat des de la Policia Nacional a través d'un comunicat.

tracking