Diari Més

Judicial

Onze anys de presó per abusar de la seva filla petita i contagiar-li una malaltia sexual

Li va contagiar del virus del papil·loma durant els «jocs sexuals» que va practicar quan la banyava

Imatge de la Policia Local de Sevilla.

Detenen tres persones per raptar a una jove en el centre de SevillaEmergencias Sevilla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Audiència Provincial de Sevilla ha condemnat a onze anys i un dia de presó a un home que va abusar de la seva filla quan ella tenia cinc anys i a la qual va contagiar del virus del papil·loma durant els «jocs sexuals» que va practicar quan la banyava.

La Secció Primera de l'Audiència sevillana, en una sentència datada el passat 3 de desembre a la qual ha tingut accés Efe, condemna a D.C.F. per un delicte d'abusos sexuals continuats i li imposa set anys de llibertat vigilada quan surti de presó i la privació de la pàtria potestat respecte de la seva filla durant sis anys.

També li prohibeix durant deu anys comunicar-se i acostar-se a menys de 300 metres de la víctima, a qui haurà d'indemnitzar amb 20.000 euros, enfront dels 100.000 que van sol·licitar la Fiscalia i l'acusació particular.

El tribunal considera provat que entre 2013 i març de 2014, quan tenia 38 anys, el pare va aprofitar «els moments del bany i el lavabo» de la nena «per a satisfer el seu desig» efectuant tocaments i realitzant altres «jocs sexuals».

La menor va patir diverses lesions a les seves zones íntimes i fins i tot es va contagiar d'una malaltia de transmissió sexual, ja que en unes mostres va ser trobat el virus del papil·loma humà del genotip 45.

La sentència, facilitada per l'oficina de comunicació del Tribunal Superior de Justícia d'Andalusia (TSJA), afegeix que la víctima pateix un trastorn d'estrès posttraumàtic.

El tribunal dóna credibilitat al «contundent» testimoniatge de la mare, qui «sense floritures ni exageracions» va narrar el que la nena li va explicar arran de que no la deixés rentar-li la zona íntima perquè el seu pare li feia «mal» aquí, sense que els magistrats apreciessin animadversió contra el seu exmarit.

La Sala també destaca que els psicòlegs van definir a la nena com «estigmatitzada» i «amb conductes sexuals des de petita», ja que «persegueix els nens perquè siguin els seus nuvis» i presenta «comportaments violents i molt sexualizats».

L'acusat va reconèixer al novembre de 2015 que ell també havia tingut el papil·loma, encara que en el judici va afirmar que el va descobrir un mes i mig després de marxar del domicili familiar.

«És altament improbable» que la nena fos contagiada «en un altre lloc» o «per una altra via, i encara més quan l'acusat també presentava aquesta infecció», argumenten els jutges, que agreguen que la menor «anava de casa al col·legi i al parc i no contactava amb més persones».

tracking