Diari Més

Policial

Detinguts tres menors per violar en grup a una noia de 15 anys, companya d'institut

Els tres van participar en la violació i van actuar de manera intimidatòria, i fins i tot violent

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional.

Detinguts tres menors per violar en un grup a una noia de 15 anys, companya d'institutPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres menors d'entre 14 i 17 anys han estat detinguts per la Policia Nacional com a sospitosos d'una violació grupal d'una companya d'institut de 15 anys, en una població de la comarca de la Ribera, a la província de València, dissabte passat.

Els nois, nascuts entre 2004 i 2006, han estat posats a disposició del jutge de menors i la Fiscalia ha demanat el seu internament provisional fins que siguin jutjats per agressió sexual.

Els fets van ocórrer el passat dia 16 de gener entre les 21.30 i les 22.30 hores quan, sempre segons la denúncia, un dels joves va enganyar a la noia, del mateix poble i companya d'institut, perquè l'acompanyés a un garatge d'una finca d'habitatges per veure la seva moto.

Allí va succeir l'agressió, segons han informat fonts coneixedores del cas. Una vegada dins, els detinguts suposadament la van agredir fins que va aparèixer un veí i la van deixar marxar.

La víctima va explicar l'ocorregut als seus pares i van posar la denúncia, on es recalca que els tres menors van participar en la violació i van actuar de manera intimidatòria, i fins i tot violent.

tracking