Diari Més

Policial

Detingut un sexagenari a Vigo per vendre droga

En escorcollar-lo li van trobar èxtasi

Imatge d'un agent de Policia Nacional.

Policia NacionalPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional de la comissaria de Vigo han detingut a un veí de la ciutat, de 60 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

Segons han informat fonts policials, la investigació es va iniciar després de tenir-se coneixement del tràfic de toxicòmans pels voltants del carrer Estorniño, per la qual cosa es va establir un dispositiu de vigilància.

Així, la Policia va comprovar que compradors de droga esperaven en diferents punts fins a l'arribada d'un home, amb el qual realitzaven un ràpid intercanvi, abans d'abandonar el lloc. A més, el suposat venedor adoptava mesures de seguretat per evitar ser detectat.

Els agents van desplegar un operatiu per a interceptar al sospitós, que va ser localitzat durant la matinada del dimarts, quan es trobava amb un 'client', i va ser detingut. Així mateix, en escorcollar-lo, li va ser intervinguda una certa quantitat d'èxtasi i 'cristall', així com diners en efectiu.

Una vegada traslladat a Comissaria, es va comprovar que té 6 antecedents policials. Tant l'arrestat com les diligències practicades van ser posades a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Vigo.

tracking