Diari Més

Policial

Detingut un home de 47 anys per assetjar sexualment a dues nenes a través de les xarxes

Els hi enviava missatges i els hi proposava trobades secretes per besar-les o «divertir-se els tres junts»

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional.

Policia NacionalCNP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a un home de47anys per assetjar a dos menors d'edat en una xarxa social iproposar-lostrobades secretes per tenir relacions íntimes, segons ha informat aquest dimarts la Comissaria de Gijón.

La investigació es va iniciar arran de la denúncia del pare d'una nena de13anys que havia descobert que un home havia contactat amb la seva filla i una de les seves amigues per una xarxa social i insistiaenmantenir trobades amb elles.

Els agents van comprovar que l'home havia enviat nombrosos missatges a les menors proposant-li trobades secretes per besar-les o «divertir-se els tres junts» amb diversos jocs.

L'home investigat era una persona pròxima al cercle familiar d'una de les nenes, que freqüentava el seu centre escolar, les parades d'autobús i els llocs de reunió de les menors.

Segons el relat policial, l'home s'acostava gairebé diàriament a la sortida de les classes per saludar-les o fer-los l'ullet i, a continuació, contactava amb elles per insistir amb el seu desig de veure-les a soles per a tenir relacions íntimes.

Tot i que cada dia els seus precs eren més explícits i els demanava que li enviessin fotos suggeridores, no havia aconseguit doblegar la voluntat de les nenes que no havien accedit a les seves peticions, segons han indicat fonts policials.

Agents de la Unitat de la Família i Dona de la Comissaria de Gijón van identificar a l'home que ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte de ciberassetjament sexual infantil, conegut popularmentcom a'grooming'.

tracking