Diari Més

Policial

Detenen un veí de Reus per calar foc a quatre cotxes, una moto i dos contenidors al Baix Empordà

Ja se l'havia identificat per cremar cartrons i s'investiga si va causar incendis similars a Sant Antoni de Calonge

La moto incendiada a Palamós.

Detenen un veí de Reus per calar foc a quatre cotxes, una moto i dos contenidors al Baix EmpordàMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos han detingut un home per calar foc a quatre cotxes, una moto i dos contenidors de Sant Feliu de Guíxols i Palamós (Baix Empordà). La policia ha enxampat el piròman aquesta matinada a l'avinguda Canàries de Sant Feliu. Eren cap a les quatre de la nit i feia poc que s'havien declarat dos incendis a la zona. El primer, ha afectat un cotxe. I el segon, una zona de contenidors. El detingut, un home de 35 anys, és veí de Reus. Quan els Mossos l'han escorcollat, li han trobat un encenedor al damunt. Es dona la circumstància que, al llarg de l'última setmana, ja l'havien identificat tres cops per cremar cartrons al carrer. Se sospita que l'home està relacionat amb incendis similars que aquests dies han passat a Sant Antoni de Calonge.
Cap a les quatre de la matinada, una patrulla de Mossos d'Esquadra ha anat fins al carrer Joan Camisó de Sant Feliu de Guíxols perquè hi cremava un cotxe. Quan eren allà, els agents han rebut un altre avís d'incendi. En aquest cas, cremaven uns contenidors al carrer Cabanyes i, de retruc, les flames també havien afectat un altre vehicle.

Poc després, els agents han localitzat un home a l'avinguda Canàries. Portava un encenedor al damunt i, de fet, ja era conegut per la policia. Només al llarg de la setmana passada, se l'havia arribat a identificar fins a tres cops per cremar cartrons al carrer. A més, la Policia Local de Calonge i Sant Antoni també l'havia localitzat just al davant d'un altre cotxe que s'havia cremat en aquell municipi.

D'entrada, a Sant Feliu de Guíxols, aquesta nit els Mossos han detingut el sospitós pels dos incendis que ha provocat. És un home de 35 anys, de procedència marroquina i veí de Reus. Se l'acusa d'incendi i danys.

Poc després, però, als incendis de Sant Feliu, aquest suposat piròman n'hi ha sumat tres més. En aquest cas, els de dos cotxes i una moto, que van tenir lloc la nit de dissabte a diumenge a Palamós (Baix Empordà). La investigació continua oberta per esbrinar si el detingut també va ser l'autor dels incendis a Calonge i Sant Antoni.

L'home, que es troba als calabossos de comissaria, passarà properament a disposició judicial als jutjats de Sant Feliu de Guíxols.

tracking