Diari Més

Successos

Troben el cadàver d'un home sota la neu en un carrer de Madrid

El cos d'un home d'uns 60 anys trobat era possiblement una persona sense sostre

Una màquina treu la neu d'un dels carrers de Madrid.

El temporal Filomena deixa quatre víctimes mortals a EspanyaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos d'un home d'uns 60 anys, possiblement una persona sense sostre, ha aparegut aquest dissabte a l'altura del número 25 del carrer Arganda, en el districte deArganzuela, han confirmat fonts d'Emergències Madrid. Segons informa 20minutos.

Els serveis d'Emergències han confirmat la defunció encara que no han pogut assegurar les causes. En tot cas, la víctima no presentava signes de violència.

El cos s'ha trobat al carrer, on tenia els seus estris. Estava cobert amb cartons i plàstics per a protegir-se del fred. El cadàver ha estat trobat en una recolzada del carrer, al costat d'una volada.

Fa exactament una setmana, amb l'esclat del temporal Filomena, va aparèixer el cadàver d'un home de 73 anys en la coneguda popularment com Plaza de la Palmera, al carrer GeneralRicardoscantonada amb La nostra Senyora de la Llum, enCarabanchel, després que es desplomés en el sòl en sofrir una parada cardiorespiratòria.

Amb el començament del temporal un altre cadàver va ser trobat, en aquest cas en el municipi deZarzalejo. Es trobava sepultat per la neu.

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, es referia dies enrere a un altre cos sense vida trobat en un banc del carrer encara que sense precisar el municipi.

tracking