Diari Més

Successos

Miguel Ricart, condemnat pel crim d'Alcàsser, identificat per la policia a una casa okupa a Madrid

La policia el va identificar aquest divendres en un pis okupat a Carabanchel

Imatge recent de Miguel Ricart, l'unic condemnat pel triple crim d'Alcàsser

Miguel Ricart, condemnat pel crim d'Alcàsser, identificat per la policia a una casa okupa a Madrid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'únic condemnat pel triple assassinat del cas Alcàsser, MiguelRicartTárrega, ha estat identificat per agents de la Policia en la tarda d'aquest divendres en un pisokupadoal carrer José Garrido, enCarabanchel(Madrid), segons informalaSexta.

Ricartes trobava dins del domicili acompanyat per una altra persona quan la Policia va accedir a l'immoble, situat en una zona declarada conflictiva en la qual es troben drogoaddictes i petits narcotraficants i que ha estat objecte de denúncies per part dels veïns, a les 19.30 hores de la tarda d'aquest divendres. Segons informa 20minutos

L'home va lliurar el seu Document Nacional d'Identitat als policies que li van demanar que s'identifiqués, i després de comprovar si tenia alguna reclamació per part de la Justícia, un control rutinari que els agents duen a terme en el barri madrileny, li ho van retornar sense cap problema.

MiguelRicart, també conegut com 'El Ros', va ser sentenciat a 170 anys de presó en 1997 després d'haver estat trobat culpable del segrest, tortura, violació i assassinat de les adolescents Miriam García, Desirée Hernández iToñiGómez, tres adolescents del municipi valencià deAlcásser.

L'altre autor dels assassinats, Antonio AnglésMartins, encara continua en parador ignorat després d'escapolir-se al gener de 1993, moment en el qual es van localitzar els cadàvers de les joves.

Després de complir 20 anys i 10 mesos de presó, va quedar en llibertat l'any 2013 després de ser derogada la doctrinaParotpel Tribunal Europeu de Drets Humans. Des d'aquest any no es tenien dades precises sobre ell, més enllà de rumors sobre el seu parador, arribant a situar-se-li a França o Catalunya.

tracking