Diari Més

Successos

Detingut després de donar-li un cop de cap a un agent perquè no volia abandonar l'hospital

El hombre tenía antecedentes policiales y el personal del centro avisó la policía por su actitud agresiva

Imatge d'arxiu de la

policia nacional, cotxePolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a València a un home de 35 anys per un delicte d'atemptat contra l'autoritat, després depropinarun cop de cap en el pòmul a un agent perquè no volia abandonar l'hospital on es trobava, malgrat haver rebut l'alta mèdica.

Segons un comunicat policial, els fets van ocórrer sobre les 20.30 hores d'aquest dissabte, quan els policies van ser requerits per a acudir a un hospital en el qual, segons manifestava el personal sanitari i de seguretat, un home que es trobava molt agressiu i havia rebut l'alta, es negava a abandonar el centre.

Una vegada allí, van localitzar a l'home, de nacionalitat espanyola, que rebutjava anar-se de l'hospital, per la qual cosa un dels policies va començar a guardar les seves pertinences en una bossa perquè abandonés el centre, al que aquest va reaccionar propinant-li un cop de cap en el pòmul a l'agent.

Els policies, davant l'actitud agressiva de l'individu, amb antecedents policials, van haver de reduir-lo i va ser arrestat per un delicte d'atemptat a l'autoritat.

tracking