Diari Més

Successos

Troben el cadàver d'una dona parcialment devorat per un gos a la Corunya

La dona patia la síndrome de Diògenes

Imatge d'arxiu de la

policia nacional, cotxePolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos d'una dona parcialment devorat per un gos ha estat localitzat per agents policia local en el municipi deNarcón, a la Corunya.

Segons han detallat fonts municipals a l'agència Efe, la troballa va transcendir durant la nit del dimecres, però no va ser ratificat oficialment fins a la tarda d'aquest dijous. El succés va ocórrer al barri deFreixeiro, on van acudir agents de la Policia Local per l'alerta d'una assistent social de l'Ajuntament, que desconeixia el parador de la dona, de59anys.

Al desplegament es van sumar la Policia Nacional i el servei municipal d'emergències, que va ser requerit per facilitar l'accés a la casa.

Les mateixes fonts van concretar que en entrar a l'habitatge es va comprovar que un gos s'estava menjant part del cos, ja irreconeixible. Les primeres recerques apunten al fet que la víctima hauria mort fa diverses setmanes pel seu avançat estat de descomposició.

A més, fonts de l'operatiu van detallar que la morta patia la síndrome de Diògenes, que li va portar a emmagatzemar diversos utensilis al seu domicili, en situació insalubre.

De la mateixa manera, hauria recollit diversos gossos, que compartien habitatge amb ella. No obstant això, alguns dels exemplars van aparèixer morts a l'interior, aspecte que es va justificar per la possible falta d'aliment pels animals.

L'habitatge està emplaçat en un dels barris més cèntrics de la localitat i a les proximitats de la via del tren que uneix Ferrol amb la comarcad'Ortegal.

Les mateixes fonts van apuntar que la víctima residia sola i no tenia relació amb els seus familiars. El jutjat en funcions de guàrdia de Ferrol va autoritzar l'aixecament del cadàver, que va ser traslladat aquest mateix dijous al tanatori de l'hospital privatJuanCardona, a la ciutatferrolana, a l'espera de la pertinent autòpsia.

tracking