Diari Més

Judicial

Dos anys de presó per abusar de la seva cosina menor d'edat mentre li feia classes de repàs

En una ocasió, segons l'escrit del Fiscal, la va despullar per complet i es va col·locar damunt

Imatge d'arxiu la Policia de Palma.

Imatge d'arxiu la Policia de Palma.Twitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home ha acceptat una condemna de dos anys de presó per abusar sexualment de la seva cosina menor d'edat aprofitant que, durant diversos mesos, va acudir al seu domicili per a fer classes particulars.

Durant el judici, celebrat aquest divendres a la Secció Segona de l'Audiència Provincial de Palma de Mallorca, el jove ha reconegut els fets i s'ha confessat culpable del delicte, per la qual cosa ha vist reduïda la pena gràcies a un acord del seu lletrat amb la Fiscalia.

D'aquesta manera, l'acusat s'ha confessat culpable d'un delicte continuat d'abusos sexuals, la Fiscalia demanava al principi cinc anys de presó. La indemnització a la víctima ha quedat fixada en 8.000 euros.

A més dels anys a la presó, el Tribunal ha determinat una ordre d'allunyament de 350 metres de la víctima durant cinc anys, així com el mateix període de llibertat vigilada i inhabilitació laboral per treballar amb menors.

L'acusat s'haurà de sotmetre també a programes formatius d'educació sexual. La defensa ha sol·licitat la suspensió de la pena de presó i la fiscal ha acceptat amb la condició que en cinc anys no torni a delinquir. Si és així, haurà de complir aquesta condemna juntament amb la imposada pel nou delicte.

Els fets jutjats van tenir lloc entre setembre de 2018 i març de 2019. Llavors, el condemnat va aprofitar que la seva cosina, menor d'edat, acudia a casa seva per rebre classes de repàs per a realitzar-li tocaments per sota de la roba.

En una ocasió, segons l'escrit del Fiscal, la va despullar per complet i es va col·locar damunt. A l'abril de 2019 es va dictar un acte pel qual es va prohibir a l'acusat aproximar-se a una distància inferior a 500 metres i comunicar-se amb ella.

tracking