Diari Més

Policial

La policia difon la foto del sospitós de ruixar a la seva xicota amb àcid

Ha demanat la col·laboració ciutadana per detenir al presumpte autor dels fets

Imatge d'arxiu de la Policia Local de Casabermeja.

La policia difon la foto del sospitós de ruixar a la seva xicota amb àcidTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia local de Casabermeja, Andalusia, d'on és veïna una de les dues joves agredides amb àcid aquest dimarts a la localitat malaguenya de Cártama, suposadament per l'exparella d'una d'elles, ha demanat la col·laboració ciutadana per detenir al presumpte autor dels fets.

A través del seu compte de Twitter, la policia local ha difós fotografies del sospitós i ha sol·licitat ajuda per la localització i arrest del presumpte agressor, un home de 26 anys amb nombrosos antecedents que està sent buscat per les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat.

L'agressió, investigada per la Guàrdia Civil, es va produir aquest dimarts al voltant de les 14.05 hores, quan les dues dones es trobaven a l'interior d'un cotxe al carrer Cristóbal Toral de Cártama, segons va alertar un testimoni al 112.

En patir l'atac, les víctimes van sortir corrent del cotxe a l'interior del qual es trobaven i aquest va circular sense control fins que va col·lidir amb un fanal, mentre que l'agressor va fugir, segons van informar fonts municipals.

Una de les ferides continua ingressada aquest dimecres en estat molt greu en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) de l'Hospital Virgen de la Rosada de Sevilla, mentre que l'altra roman en estat greu al Regional de Màlaga.

La primera va ser traslladada a Sevilla amb cremades profundes en el 45 per cent del cos, i la segona es troba estable dins de la gravetat i té afectada el 20 per cent de la seva superfície corporal.

tracking