Diari Més

Policial

Detingut a Sevilla per violar a la seva germana després de 20 anys sense veure-la

Va ser retinguda diversos mesos i sotmesa a tota mena d'abusos i agressions sexuals

Foto de archivo de dos gendarmes. EFE

policia França, gendarmesEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia ha detingut a Dos Hermanas (Sevilla) a un home acusat de violar a la seva germana en repetides ocasions durant diversos mesos després de vint anys sense veure-la pels seus continus ingressos a la presó.

La víctima vivia al sud de França i es va desplaçar fins a Dos Hermanas per arreglar la documentació relativa a la defunció de la seva mare, fet que va aprofitar el germà per a mantenir-la retinguda durant diversos mesos i sotmetre-la a tota mena d'abusos i agressions sexuals, ha informat la Policia en un comunicat.

L'home, que ha ingressat a la presó i tenia mig centenar d'antecedents policials, la va tancar i va amenaçar de mort si escapava o explicava el succeït, i el viatge d'una altra germana per a visitar a la víctima va ser fonamental perquè pogués escapar i denunciar els fets davant la policia.

La víctima va posar una denúncia en una comissaria de Policia de Girona, on va relatar el periple que havia viscut mentre el seu germà la va tenir retinguda en el seu domicili.

Les primeres setmanes de convivència van ser normals, encara que al poc temps el seu comportament amb la germana va canviar per complet i es va mostrar violent i controlador fins a retirar-li les claus del domicili i impedir-li que pogués sortir a demanar ajuda.

Per a cometre els abusos, el detingut li canviava la medicació que tenia prescrita per a les articulacions i li provocava somnolència, situació que es va prolongar dos mesos fins que una germana, alertada per les sospites de la filla de la víctima, es va acostar a l'habitatge i va descobrir el que estava passant.

La víctima li va ensenyar en un moment de descuit els blaus i lesions que presentava al cos després de ser colpejada i arrossegada pel passadís.

Les dues germanes van aconseguir fugir a França, on una vegada reunida amb la seva filla es va posar en contacte amb les autoritats franceses que els van recomanar denunciar els fets a Espanya.

La Unitat de Família i Dona de la Comissaria de Dos Hermanas s'ha encarregat d'aquesta investigació, que va culminar el passat dia 29 de desembre amb la detenció de l'autor pels presumptes delictes d'agressió sexual, maltractaments i lesions, així com detenció il·legal.

tracking