Diari Més

Policial

Persecució i trets a l'aire dissuasius de la Policia Local de Viladecans durant la nit

La persecució va ser gravada i penjada en internet per múltiples veïns

Imatge d'un instant de la persecució.

Persecució i trets a l'aire dissuasius de la Policia Local de Viladecans durant la nitTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Viladecans va detenir ahir a la nit a un conductor que es trobava sota els efectes de les drogues i que va escapar de la policia, protagonitzant una persecució pel centre de la ciutat en la qual els agents van haver de realitzar trets dissuasius a l'aire.

El detingut, que va donar positiu en cocaïna, és un home de 42 anys, nacionalitat belga i veí de Sant Boi de Llobregat.

Segons fonts municipals, la seqüència dels fets va començar a les 20.40 hores al polígon industrial de Ca Calderón, quan una patrulla de la Policia Local va fer una inspecció ordinària a una persona que dormia al seu cotxe i presentava «mal aspecte».

En picar-li la finestreta, l'individu es va despertar i immediatament va arrencar el cotxe i va fugir dels agents, iniciant una persecució per la ciutat que va durar uns 15 minuts i que va ser gravada i penjada en internet per múltiples veïns.

L'individu va seguir la seva fugida pel barri antic, on, a l'encreuament entre la rambla Modolell i el carrer Sant Teresa, va burlar a dos cotxes policials que li intentaven tallar el pas, sense arribar a xocar amb ells.

En aquell moment un dels agents de policia va realitzar un tret dissuasiu a l'aire per intentar detenir al conductor.

No obstant això, la fugida va continuar fins que l'individu va tenir un accident al barri de Torre Roja i va abandonar el cotxe per seguir la seva fugida corrent.

Finalment, i després d'un altre tret a l'aire de la policia local, l'individu va ser interceptat i detingut prop del carrer del Torrent pels delictes de conducció temerària i desobediència a l'autoritat.

tracking