Diari Més

Policial

Alliberada una parella segrestada per uns prestadors per un deute de 100.000 €

Instaven als familiars a reunir urgentment importants sumes de diners per saldar un deute per un «negoci fallit»

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional.

Policia NacionalCNP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una parella que havia estat segrestada en un pis de Màlaga per unsprestadorsamb els quals havia contret un deute de 100.000 euros ha estat alliberada tres dies després per la Policia Nacional, que ha detingut a dos homes per la seva presumpta implicació en els fets.

Familiars d'una de les víctimes van denunciar davant la Policia el segrest després de rebre diverses trucades i missatges on un parent els alertava que estava retingut al costat d'una altra persona i els instava a reunir urgentment importants sumes de diners per saldar un deute per un «negoci fallit».

Segons les perquisicions policials, les persones retingudes, un home i una dona de 41 i 42 anys, no estaven incomunicades percomplet, ja que, sinó, els segrestadors tindrien més difícil obtenir els diners que demandaven.

De fet, els captors controlaven les trucades que feien les víctimes a la gent més propera, i fins i tot se sumaven a la conversa puntualment per a amenaçar-los i advertir-los que la vida dels segrestats estava en perill, segons ha informat aquest dimecres la Policia en un comunicat.

Els investigadors van constatar que els captors havien pressionata l'entorn deles víctimes perquè sol·licitessin un crèdit amb el qual saldar els comptes, operació en la qual s'utilitzaria la nòmina de la segrestada i, com aval, un immoble d'un familiar de l'home retingut.

No obstant això, la Policia va frustrar les intencions delsprestadors, dos homes de 35 i 43 anys, que van ser detinguts per la seva presumpta implicació en un delicte de detenció il·legal, i va alliberar a les víctimes, que havien estat retingudes 72 hores en un habitatge del barri deGarcíaGrana de la capital malaguenya.

tracking