Diari Més

Successos

La Guàrdia Civil abat a un jove després d'amenaçar a la seva família i agredir a un agent amb un ganivet

El noi patia un brot d'esquizofrènia

Imatge de recurs de la Guàrdia Civil

Nou mesos de presó per a un guàrdia civil per discutir amb el seu superiorCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de30anys ha mort aquest dilluns al municipide Terold'Andorra abatut per la Guàrdia Civil, que va acudir al domicili d'aquesta persona, qui estava amenaçant de mort amb un ganivet i un tornavís a la seva família i qui va agredir a un agent, que el va disparar per defensar-se.

Fonts de la Guàrdia Civil de Terolhaninformat quea les 17 h d'aquest dillunsvanrebre un avís del 112, que havia estat alertat per la família d'aquesta persona perquè es trobava molt agressiva i amenaçant-los de mort.

Dues patrulles de la caserna es van desplaçar al lloc, així com sanitaris del centre de salut de la localitat, els qui van intentar calmar aquest jove, que patia un brot d'esquizofrènia.

En un moment determinat,al voltant deles 19 h, aquest home va atacar a un dels quatre agents al pit i li va esberlar la jaqueta amb un ganivet, motiu pel qual el guàrdia civil es va defensar, abatent-lo amb la seva arma. Des de la Benemèrita han apuntat que l'agent no ha resultat ferit perquè portava una armilla antibales.

A més, ha resultat ferit lleu en una cama un germà d'aquest home, amb una lesió superficial. La Guàrdia Civil ha obert unainvestigacióper a esclarir l'ocorregut.

tracking