Diari Més

Policial

Intentar atropellar a la seva exparella davant de les seves filles

Els fets van ocórrer quan l'agressor entregava les dues filles en compliment del règim de visites que tenen establert

L'home està en perfecte estat, però desitjant mantenir en l'anonimat de la localització

La Guàrdia Civil localitza a un home del qual els seus familiars no sabien res des de fa 10 anys

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut a un veí deChiclanade la Frontera (Cadis) que va intentar diverses vegades atropellar a la sevaexparelladavant de les dues filles menors de tots dos.

Els fets van ocórreral voltant deles 22.00 hores de la nit del dimecres quan l'agressor entregava les dues filles de laexparellaa la dona en compliment del règim de visites que tenen establert.

L'home va arribar conduint un vehicle amb símptomes d'haver consumit de begudes alcohòliques.

Va ser llavors quan va amenaçar, va insultar i va fer veure en diverses ocasions que intentava atropellar a la dona davant de les menors i un altre testimoni.

Després de rebre la trucada, immediatament agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local van posar en marxa un dispositiu per a localitzar a l'individu. Els agents van aconseguir localitzar a l'home a l'interior del domicili d'un familiar de la mateixa localitat.

Després de detenir a l'individu pel Delicte de Violència de Gènere, va ser sotmès a les proves d'alcoholèmia i va donar un resultat positiu, amb una taxa de 0,75 mg/l, per la qual cosa el, a més, se li atribueix un delicte contra la Seguretat Viària, per conduir superant les taxes màximes establertes de begudes alcohòliques.

tracking