Diari Més

Policial

Localitzen un fugitiu buscat a Romania quan se saltava el toc de queda

Estava acusat de diversos robatori amb força en domicilis

Imatge d'arxiu de la

policia nacional, cotxePolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 36 anys reclamat per la Justícia de Romania per diversos robatori amb força en domicilis ha estat detingut a Alcoi en ser identificat per la Policia Nacional la passada nit quan se saltava el toc de queda.

En un comunicat, la Policia ha informat que sobre aquest individu, de nacionalitat romanesa, pesava des d'octubre una ordre de cerca i ingrés a la presó de l'Audiència Nacional per diferents fets delictius al seu país d'origen, concretament per robatoris amb força en domicili.

L'home va ser localitzat la nit del passat 4 de gener, passades les 23 hores, en un carrer pel que es va procedir a la seva identificació a fi de comprovar si existia una causa justificada per a no respectar la normativa vigent del toc de queda.

Va ser llavors quan es va descobrir que existia la reclamació judicial des de Romania, i se'l va posar a la disposició del jutjat de guàrdia d'Alcoi.

A més de ser enviat al Jutjat Central d'Instrucció de l'Audiència Nacional per a la seva extradició, se li ha proposat una acta de proposta de sanció per l'incompliment de les mesures sanitàries de restricció de la mobilitat.

tracking