Diari Més

Policial

Detinguda per fer-se passar per la seva germana per poder veure al seu xicot a la presó

El reclús tenia prohibida la comunicació amb la detinguda

Els fets van tenir lloc el passat dijous a un barri de Cadis

La Policia Nacional irromp en un pis equivocat en una operació i immobilitza a la seva habitantCNP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 32 anys ha estat detinguda per colar-se a la presó de Palma per a veure al seu xicot utilitzant el Document Nacional d'Identitat (DNI) de la seva germana i imitant el seu aspecte, ja que ella tenia prohibit comunicar-se amb la seva parella.

La dona, que sostreia el DNI a la seva germana en cada visita, va ser arrestada divendres passat per falsedat documental, segons ha informat aquest dilluns la Policia Nacional en un comunicat.

El reclús tenia prohibida la comunicació amb la detinguda fins a mitjans de novembre passat, raó per la qual la dona va decidir començar a utilitzar el document de la seva germana des de mitjans del mes d'octubre per a poder veure a la seva parella al centre penitenciari.

Malgrat que la prohibició de comunicació va cessar a mitjans de novembre, la detinguda va decidir seguir amb l'engany perquè les autoritats no s'adonessin, per la qual cosa anava amb més freqüència a casa de la seva germana per a fer-se amb el seu DNI i després retornar-l'hi.

A més, segons la Policia Nacional, la detinguda va canviar la seva aparença per a semblar-se més a la seva germana, i no va ser fins que els agents van sospitar de l'engany i li van comunicar que anava a ser traslladada a comissaria per a esclarir les seves empremtes dactilars quan la dona va admetre els fets i va ensenyar el seu veritable document d'identitat.

tracking