Diari Més

Apunyala al seu germà per motius sentimentals

Es troba estable, però en estat crític

Els fets van tenir lloc el passat dijous a un barri de Cadis

La Policia Nacional irromp en un pis equivocat en una operació i immobilitza a la seva habitantCNP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 25 anys va assestar aquest divendres al matí matí una punyalada en l'axil·la esquerra al seu germà, de 28 anys, a Getafe (Madrid), durant una discussió de caràcter sentimental, l'origen del qual podria estar en la parella de l'agressor, que ha estat detingut.

El succés ha succeït poc abans de les 8.00 hores en un habitatge del carrer Galícia d'aquesta localitat madrilenya, en la qual estava domiciliada la víctima i en la qual tot apunta al fet que també vivia l'autor de l'apunyalament, ja que se li imputa un delicte de lesions en l'àmbit de violència domèstica, han informat fonts policials.

Després de rebre un avís a través del 091, agents de la Policia Nacional van acudir al lloc dels fets i es van trobar a una dona i dos homes, tots dos d'origen equatorià i nacionalitat espanyola, un dels quals tenia tacada de sang la roba a causa d'una ferida d'arma blanca en l'aixella esquerra.

Encara que els agents van intentar tapar-li la ferida, no va ser possible tallar-li l'hemorràgia, per la qual cosa va ser traslladat a l'Hospital Universitari de Getafe, on va ser ingressat en l'UCI, i es troba en estat estable però crític.

tracking