Diari Més

Policial

Detingut un agressor sexual que abordava a les seves víctimes en banys públics

El jove accedia als establiments públics i sol·licitava a una de les treballadores del local reposar el paper higiènic

Els fets van tenir lloc el passat dijous a un barri de Cadis

La Policia Nacional irromp en un pis equivocat en una operació i immobilitza a la seva habitantCNP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut a un individu de 20 anys a Molina de Segura (Múrcia) com a autor de dues agressions sexuals a dues dones en banys públics, segons van informar fonts del citat Cos en un comunicat.

Les agressions es van dur a terme amb el mateix modus operandi. El jove accedia als establiments públics i sol·licitava a una de les treballadores del local reposar el paper higiènic o gel de bany, quedant-se a l'espera dins de l'establiment.

En el moment en el qual la treballadora entrava al bany, el client la seguia tancant la porta. A continuació, l'abordava per l'esquena.

En tots dos casos, les joves treballadores assaltades es van sentir, en uns primers moments, bloquejades i greument intimidades. Van poder reaccionar i sortir del bany, sent perseguides, en tots dos casos, pel seu agressor, qui les encoratjava a prosseguir fins que abandonava el local.

Agents pertanyents a la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria de Molina de Segura han dut a terme la recerca. Han identificat, localitzat i detingut a un home de 20 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de dos delictes d'agressió sexual sense penetració.

Pel fet que en totes dues agressions sexuals es va usar el mateix modus operandi: en establiments públics, amb l'excusa de reposar algun producte del bany, sense coneixement previ de l'agressor sobre les seves víctimes i tenint el patró de conducta del detingut, es considera altament probable que puguin existir altres víctimes per fets similars.

Per tant, la investigació segueix oberta a l'espera que noves víctimes o testimonis de fets de semblant naturalesa ho posin en coneixement de la Comissaria de Policia Nacional de Molina de Segura pertanyent a la Prefectura Superior de Policia de la Regió de Múrcia.

tracking