Diari Més

Policial

Detingut per robar una caixa enregistradora d'un establiment i llançar-la contra un vehicle policial

El lladre també va intentar colpejar els mossos amb els punys quan volien arrestar-lo

Imatge d'arxiu d'una detenció.

Mossos d'Esquadra, detingut, detencióMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos han detingut un jove de 19 anys a Manresa com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força i atemptat contra els agents de l'autoritat i danys. Els fets van passar el 24 de desembre a les 2:20 hores de la matinada al passeig Pere III quan una patrulla d'agents va veure un home que vestia de fosc en actitud sospitosa. Van observar que portava una caixa enregistradora a les mans i, en intentar barrar-li el pas amb el vehicle policial, l'individu els va llançar la caixa, que va ocasionar danys a la carrosseria del cotxe. El noi va aprofitar l'ocasió per fugir, però els mossos van poder-lo aturar. El lladre, segons fonts policials, va intentar colpejar els mossos amb els punys, tot i que finalment el van poder arrestar.
Posteriorment, els agents van comprovar els establiments de la zona i van localitzar-ne un a pocs metres de distància amb la porta de vidre forçada, l'interior regirat i amb el taulell amb un espai buit que quadrava amb el lloc on hi havia la caixa enregistradora.

El detingut, que té nombrosos antecedents per fets similars, va passar el dia 24 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking