Diari Més

Successos

Detingut després d'un accident en què va morir la dona i hi va haver tres menors ferits

Els fets van passar a Sevilla i l'home triplicava la taxa d'alcoholèmia permesa

Estat en què va quedar el vehicle després de l'accident.

Detingut després d'un accident en què va morir la dona i hi va haver tres menors feritsBomberos Aljarafe @SPEISdeAljarafe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Tomares (Sevilla) ha detingut a un home acusat de triplicar la taxa d'alcoholèmia permesa quan conduïa un vehicle que es va estavellar aquesta matinada contra una barana, un accident en el qual va morir la seva dona i van resultar amb ferides greus tres menors de 2, 14 i 16 anys.

Fonts policials han informat a Efe que el conductor va ser detingut després de trobar-se en un estat tal que li era impossible realitzar la prova d'alcoholèmia, encara que, quan va ser possible fer-la, va donar 0,86 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire espirat.

Diversos testimonis van alertar a les 1.45 hores a les emergències de la sortida de via d'un turisme, en el qual anaven sis persones, i el seu posterior xoc contra la barana de la calçada al costat d'una gasolinera en una via de Tomares situada al costat de la barriada de Nueva Sevilla de Castilleja de la Costa.

Les trucades explicaven que en el vehicle viatjaven una dona i diversos nens, que havien quedat atrapats en el seu interior, i els tres menors han estat ingressats en diferents centres sanitaris.

Els serveis de rescat van comprovar que hi havia sis persones en el seu interior, una germana del pilot amb els seus dos fills, la morta -que viatjava com a copilot- i una filla d'aquesta.

L'impacte va provocar que la barana travessés el vehicle des de la part davantera a la posterior, segons les fotografies dels Bombers.

El centre coordinador va activar als Bombers de la Diputació, a l'Empresa Pública d'Emergències Sanitàries (EPES), a la Guàrdia Civil i a la Policia Local.

Efectius sanitaris van confirmar al 112 la mort de la dona i el trasllat a l'hospital de tres menors: una menor de dos anys que evacuada a l'hospital Infantil, una altra de 14 que ha estat traslladada a l'hospital de Traumatologia i un menor de 16 que van portar a l'hospital de Bormujos (Sevilla).

Especialment preocupant era l'estat de la nena de 14 anys, que té ferides molt greus en una cama.

Els bombers van haver d'excarcerar del turisme accidentat el cos sense vida de la víctima i a un dels menors.

La barana de separació de lacarretera va atravessar el vehicle

Detingut després d'un accident en què va morir la dona i hi va haver tres menors feritsBomberos Aljarafe @SPEISdeAljarafe

tracking