Diari Més

Policial

Detingut un maltractador després d'amagar-se sota el canapè del llit del dormitori dels seus fills

A aquest home li consten més de cinquanta antecedents per violència de gènere i robatori

Imatge de la detenció.

Detingut un maltractador després d'amagar-se sota el canapè del llit del dormitori dels seus fillsPolicia Local de Màlaga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 40 anys que tenia amenaçada de mort a la seva parella ha estat detingut per la Policia Local de Màlaga després de localitzar-ho ocult sota el canapè del llit del dormitori dels seus fills. A l'arrestat, natural d'Estepona (Màlaga), li pesava una ordre de detenció per trencament de condemna, a més de la presumpta autoria d'un delicte de violència de gènere amb amenaces greus i l'incompliment de dos ordres d'allunyament amb prohibició de comunicar-se amb la seva parella.

A aquest home li consten més de cinquanta antecedents per violència de gènere, robatori amb força, robatori amb violència, violació de domicili i atemptat a agents de l'autoritat, entre altres, segons han informat a Efe fonts policials.

Els agents van començar a investigar aquest assumpte després que un agent del Grup de Recerca i Protecció (GIP) rebés diverses trucades des d'un telèfon desconegut, encara que després penjava i en retornar-li la trucada saltava el contestador. Davant les sospites de què pogués tractar-se d'una víctima amb protecció, es va continuar trucant diversos dies i va acabar agafant el telèfon una dona, encara que en veure que es tractava de la Policia va penjar immediatament.

Després de trucar-la una altra vegada, va acabar identificant-se com a víctima protegida i va manifestar que aquest era el seu nou número de telèfon i que no tenia problemes, que la seva parella no es trobava al domicili i que tot havia estat una equivocació.

Davant l'actitud insegura de la dona i en previsió que pogués córrer algun perill, dues dotacions de la Policia es van desplaçar al seu domicili i la víctima, en companyia dels dos fills menors, els va manifestar que la seva parella acabava de marxar.

Després d'inspeccionar l'habitatge, els policies van localitzar un bastó amb punta metàl·lica d'aproximadament un metre de longitud així com un objecte contundent de fusta sota el llit. Els agents van oferir a la víctima la possibilitat de mudar-se a una casa d'acollida, encara que va declinar l'oferiment i es va negar a denunciar els fets per por de represàlies.

Tres dies més tard, diumenge passat, quan l'home ja tenia en vigor una ordre de detenció per trencament de condemna, els agents van tornar al domicili per comprovar si la dona estava bé. En trucar a la porta van poder sentir sorolls que provenien de l'interior i a més la dona va trigar uns minuts en obrir, la qual cosa els va fer sospitar que l'home podia estar dins de l'immoble.

Una vegada dins, els policies locals van inspeccionar el pis amb el permís de la seva propietària, que en cap moment va arribar a reconèixer que la seva parella era allí. En un moment determinat, van escoltar un soroll que provenia del dormitori dels nens pel que van sol·licitar suport d'una dotació, coneixedors de l'agressivitat i perillositat de l'individu, que en una intervenció anterior es va abalançar cap a ells amb una arma blanca. Finalment va ser descobert a l'interior de l'habitacle d'un llit niu i després de portar-lo a dependències policials ha estat posat a disposició judicial.

tracking