Diari Més

Successos

Mata a la seva dona a Pontevedra i després intenta suïcidar-se

Un taxista va trucar al domicili i un home li va respondre que la dona havia mort i que ell s'estava morint

Imatge de recurs de la Guàrdia Civil

Nou mesos de presó per a un guàrdia civil per discutir amb el seu superiorCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va matar presumptament a la seva dona amb una arma blanca aquest dimecres a la parròquia deMañufedel municipi deGondomar(Pontevedra) i després va intentar suïcidar-se, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil i de la recerca.

El succés, que podria ser un cas de violència masclista, va tenir lloc a les 16.25 hores quan es va rebre una trucada als serveis d'emergència que informava que un taxista es trobava en un domicili per deixar allí aun noiade18anys, a la qual havia recollit d'un centre d'atenció especial.

Ningú obria la porta, així que va decidir trucar a la mare i al pare. Aquest li va respondre amb la veu molt apagada que la dona havia mort i que ell s'estava morint.

Agents de la Guàrdia Civil van acudir al lloc, van entrar a la casa i van localitzar aSoledadR.V., de59anys, morta, amb ferides d'arma blanca.

A la casa hi havia tambéValentínA.B.,presumpteagressor, amb les venes tallades isemiinconscient, per la qual cosa va ser evacuat a l'Hospital ÁlvaroCunqueirode Vigo.

De moment, segons el resultat de les perquisicions, no s'ha comprovat que hi hagi antecedents per violència de gènere en la parella.

tracking