Diari Més

Policial

Quatre detinguts per l'assassinat al setembre d'una infermera de Girona

El cos va aparèixer lligat a una cadira i amb signes evidents de violència

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra s'endú la detinguda.

Quatre detinguts per l'assassinat al setembre d'una infermera de GironaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos han detingut a quatre persones en tres intervencions policials simultànies dutes a terme a la localitats de Rubí (Barcelona), Lloret de Mar (Girona) i Girona per la seva presumpta relació amb l'assassinat d'una infermera en aquesta última ciutat el passat 25 de setembre, el cadàver de la qual va ser trobat un dia després.

Segons fonts de la investigació, el cos va aparèixer al seu domicili lligat a una cadira i amb signes evidents de violència, després que la seva filla i dues companyes de la clínica en la qual estava treballant acudissin allí, ja que ni s'havia presentat al lloc de treball ni responia a les trucades de telèfon.

Els detinguts són un matrimoni de Girona, al qual els Mossos d'Esquadra han tret del domicili en vehicles diferents, així com un home de Lloret de Mar i un altre de Rubí.

Els agents han registrat simultàniament els tres domicilis i, del de la capital gironina s'han emportat un automòbil per a inspeccionar-lo.

Els detinguts es troben actualment sota custòdia policial fins que passin a disposició judicial dimecres que ve, segons està previst.

El jutjat d'instrucció número 2 de Girona, que és el que dirigeix la investigació, manté el secret de sumari en aquesta causa.

La investigació va arrencar el 26 de setembre, quan la filla de la víctima i les seves dues companyes van descobrir el cadàver lligat a la cadira al seu domicili de la carretera de Barcelona.

La Policia Local va arribar immediatament i, poc després, sobre les 10.00 hores, ho van fer els Mossos d'Esquadra, que van comprovar que la infermera, que tenia 67 anys, estava morta i presentava indicis de violència.

tracking